het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

maandag 28 februari 2011

Kleedje uit knippie

Ik zette dit kleedje al op mijn blog maar voor mijn dochtertje is het te kort, ze is er 2 en 4 maand maar vrij groot. Het is eigenlijk een zomerkleedje maar zonder kousenbroek is het voor haar wat te kort. Is heb het gemaakt op maat 98 maar ben er zeker van dat dit ook past als maat 92. Ik ben niet de meest ervaren stikster, neem gerust een kijkje op mijn blog voor andere referenties. De achterzijde is afgewerkt met druk knoppen (pitsers).
Ruilen tegen stofjes, iets anders zelfgemaakt, iets retro... maakt niet uit....

1 opmerking:

mamayalin zei

IK vind het kleedje wel leuk. Is het er nog? Waar zou je geinteresseerd in zijn?