het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

dinsdag 22 februari 2011

geruild

Ik zal de spits afbijten met een stofje van mezelf. Pas gekocht, 1 metertje katoen. Het deed me denken aan een stofje van petit pan. Maar thuisgekomen vond ik er niets meer aan. De bedoeling was om er een wikkelbloesje voor de dochter van een vriendin mee te maken. Maar toen vond ik een beter stofje en ik zie mijn eigen dochter er niet mee rond lopen...

GERUILD

3 opmerkingen:

Girl on the Moon zei

Hoi,
Ik vind het precies wel een heel mooi stofje. Ik ben nl. gek op rood en heb ook veel stofjes waarvoor ik geen bestemming weet. Kom je volgende dinsdag naar het Leuvens Stiksel?
Groetjes,
Sabrina

mama saartje zei

Yes yes, ik kom dinsdag!

Girl on the Moon zei

Geweldig! Ik duik in m'n stoffenkast :-)