het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

dinsdag 22 februari 2011

blauw met bloemetjes


ik kocht 5,5 meter stof van 90cm breed. Het is geen soepel katoentje, maar wat het nu wel is? Is volgens mij best wel oud. Ik ga er een kleed uit maken met een hemdskraag en een halve cirkelrok, en denk met 4m zeker toe te komen. Dus blijft nog over een lap van 1,5m op 90cm. Wie doet me een voorstel?

3 opmerkingen:

An zei

Hallotjes,

ja ik ontdek vandaag deze site... is dit stofje nog steeds in de ruilhandel? of misschien beter koophandel want ik ben nog maar net bezig met vanalles te maken...

grtz
Phoontje

Liza zei

Is deze geweldige stof er nog?

mama saartje zei

Sorry voor de late reactie. Er is nog 4m stof van 90cm breed. De stof is wel wat dikker dan gewone katoen... Wie nog wil, geef maar een seintje!