het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

woensdag 9 maart 2011

Zwart/wit streepjestricot

1,2 x 1,5 m (min een kleine hoek eruit) van dunne streepjestricot. Ik heb er ooit geprobeerd ermee een topje van Terre Bleue na te maken, maar alleen de herinnering daaraan laat me dit stofje weer vlug aan de kant leggen... Het is echt wel 'n dun stofje, dus ideaal voor de zomer volgens mij.
Er is 1,5 cm zwart tussen de witte streepjes. Blogspot doet hier wel lastig, want de streepjes lopen wel horizontaal en niet vertikaal!

Geen opmerkingen: