het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

dinsdag 15 maart 2011

bruin met bloempjes en groene gladde stof

ongeveer 120 x 150 en wat extra's. Geen idee wat voor stof dit is, zeker geen katoen. het verwerkt makkelijk. GERUILD
lichtgroen glad stofje. ongeveer 80 x 80 cm. ik gebruikte het als voering voor sacochen en tasjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En wederom vind ik de eerste het mooiste, maar weer dezelfde vraag als de vorige keer :) Moest het lukken is het misschien handig als je ze kan meenemen morgen? Wat had je in gedachte als ruil? Of je kan natuurlijk eventjes wachten, ik ga dit weekend ook mijn stoffen voorraad uitpluizen. Wie weet zit daar iets tussen wat je leuk vindt!

Pippelotje zei

Het is een redelijk zachte kleur, redelijk warm. De kleur op de foto is voor een keer zo goed als accuraat. ik zal het meebrengen straks. elk lapje als ruil vind ik goed. maak er maar een blind date van, en kies zelf maar iets. hoeft niet dezelfde grootte te hebben. gewoon een leuk lapje. tot straks!