het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

maandag 16 juli 2012

ok voor allen die me reeds vroegen met wat ik wens te ruilen,
ik wens liefst mijn stoffen te ruilen , voor kleinere lappen hippe kinderstoffen,
 (mogen eveneens reststukjes zijn), ik ben zelf een "farbenmix" fanaat,
ik ben verzot op de  typische farbenmix-stoffen zoals janeas world,zweedse desgins maar ook  stofjes  zoals stenzo's  ... mag gelijk welke soort stof zijn - ook vicky stofjes kunnen, bolletjes stoffen (ik heb er wel reeds vrij veel, maar rood is steeds welkom) of een schattig bloemmetjes stof, beestjes stof  ... als het maar geschikt is voor kinderkleding

ik hou van stoffen zoals tricot (rood ontbreek ik nog, gestreepte, ...) , pluche, jogging, fleece, nicky, boordstof deze mogen ook effen stoffen zijn

ruilen kan ook voor leuke bandjes, kantjes, of voor partoontjes zoals de onderstaande kledingsstukken
of natuurlijk eveens voor farbenmix-patronen

(kjhendr(add)gmail(dot)com)
Geen opmerkingen: