het principe

Ik denk dat ik daar niet alleen in ben als ik zeg dat ik nogal wat stofjes in mijn kast liggen heb. Vaak koop ik een stofje in een opwelling, en kan nadien niets bedenken om met dat bepaalde stofje iets te maken.
Of je koopt dat super mooie stofje, en ineens genoeg, zodat je er alle kanten mee op kan.
Om dan te zorgen dat niet heel de familie assorti moet lopen, kan je dat overschotje (dat misschien net genoeg is voor een kinderrokje, of een broekje) ook hier te ruil aanbieden.

Of heb je je stofje wel verwerkt, maar is het te klein uitgevallen? Dat mag ook. Enige voorwaarden: met liefde zelf gemaakt en in nieuwstaat. Mail mij, en ik voeg je toe zodat je zelf een blogbericht kan posten!

groetjes,
mama Saartje

dinsdag 17 mei 2011

gevonden: patty young goldfish


Ik ben op zoek naar een half metertje goldfish blauw van patty young... Iemand nog een stukje liggen??? Mogen ook stukjes zijn, moet enkel nog een pand van een hemdje maat 86 kunnen uit knippen.
Ik wil het overkopen, of ruilen...

edit: besteld!

4 opmerkingen:

Emma en Mona zei

Noeks?

mama saartje zei

Daar is het uitverkocht. Ik heb ondertussen vanmorgen besteld bij alice in stoffenland, en heb al de melding gekregen dat het verzonden is. Dus er is hoop dat het vrijdag nog binnen komt. Want wil graag tegen zaterdag een hemdje voor de zoon maken...

Nele84 zei

Bambiblauw (bambiblauw.be) gaat het binnenkort ook verkopen, maar het was nog niet binnen. Als je het nog eens nodig hebt :-).

mama saartje zei

ah dat is goed nieuws! Dat is hier vlak om de hoek...